Göran Hägglund och Jan Björklund besökte Erichs frukostmöten

31 oktober, 2014

Göran Hägglund, socialminister och Kristdemokraternas ledare, gästade PåScen i Norrköping den 5 september. I samband med frukostmötet höll han ett föredrag och utfrågades av publiken samt moderatorn Håkan Gunnarsson från Erichs Communications.

I Norrköpings Tidningar, 24NT och Folkbladet kan du se vad Göran Hägglund valde att prata om i valtider.

Några dagar senare blev det ännu mer valyra hos Erichs, denna gång på frukostmötet ”Skyline” i Linköping den 8 september med utbildningsminister och Folkpartiets partiledare Jan Björklund som gäst. Jan Björklund talade inför fullt hus om hur kunskap lyfter Sverige, vilket ledde till ett uppslag i Corren. Jan Björklund passade även på att i samband med besöket tala på Lilla Torget i Linköping, vilket även rapporterats om på Correns webbtidning.

Aktuellt

8 oktober, 2018
Mediaträning förbereds
28 september, 2018
Stay active – så blir du framgångsrik på Instagram, del 3
Överbefälhavaren talade på frukostmöte
Erichs genomfört ännu en enkätundersökning
Fullsatta lunchmöten
9 december, 2017
Say cheese – så blir du framgångsrik på Instagram, del 2
1 december, 2017
Like it or not – så blir du framgångsrik på Instagram, del 1
Nyhetsarkiv