halloween

Happy Halloween!

31 oktober, 2014

Jag blir barn på nytt vid varje högtid på året. Vare sig det handlar om julafton, halloween, påsk eller midsommar så tar jag varje helgdag seriöst – jag missar aldrig en anledning till att fira. ”Tyvärr” är jag inte en speciellt skrämmande person, utan jag gillar mer gulliga fluffiga djur än läskiga spöken. Förstå då min lycka när jag ramlade över världens sötaste spökmaränger.

Så det är vad vi på Erichs mumsar på idag; spökmaränger som smakar lika gott som de är söta. Hur firar ni andra Halloween idag?

/Johanna Järvstråt

Aktuellt

8 oktober, 2018
Mediaträning förbereds
28 september, 2018
Stay active – så blir du framgångsrik på Instagram, del 3
Överbefälhavaren talade på frukostmöte
Erichs genomfört ännu en enkätundersökning
Fullsatta lunchmöten
9 december, 2017
Say cheese – så blir du framgångsrik på Instagram, del 2
1 december, 2017
Like it or not – så blir du framgångsrik på Instagram, del 1
Nyhetsarkiv