kontakt

Kontakt

Välkommen att höra av dig till

Erichs Communications

E-post: info@erichs.se
Tel: 0705-378891

 

Linköpingskontoret: Sankt Korsgatan 13

Norrköpingskontoret: Holmengatan 16

 

Den du får kontakt med och ser till att saker blir utförda är Håkan Gunnarsson. Här nedan ser du lite kort om honom

 

Jobbar gärna med: Håkan brinner för strategiskt tänkande som vävs in i en handlingsinriktad kommunikationsplan. Med erfarenhet från förändringsarbete ser han gärna att uppdraget rymmer en utmaning att lyfta på alla stenar innan arbetet är slutfört. Arbetar också gärna med samhällskontakter, Investor Relations och årsredovisningar. Ofta anlitad som moderator där han är idégivare och genomför utfrågningar av beslutsfattare på minister-, verkschefs- och börsbolagschefsnivå. Skräddarsyr och genomför mediaträning i hur man på ett bra sätt för fram sitt budskap i media och inför större grupper.

Bakgrund: Har under många år arbetat med ekonomi, kommunikation, administration och projektledning i ledande befattningar. Arbetslivserfarenheten sträcker sig från kommun och landsting till företag i Sverige och USA. I sin roll som CFO på ett börsnoterat företag ansvarig för Investor relations och hade täta kontakter med börsen, aktieägare och media. I bagaget finns en examen som förvaltningssocionom samt universitetsstudier i Sverige och USA i bland annat marknadsföring, statskunskap, juridik, ekonomi och språk.

Efter jobbet: är det fullt upp med hus och familj. Intressen som en dag ska odlas mera aktivt igen är foto, gitarr, dans och att åka och titta på hus och annat vackert. På måstelistan står däremot den gamla M.G:n från 1938 och skidsemestern i fjällen – den bästa veckan på året!

Tel: 0705-378891, hakan@erichs.se

Aktuellt

29 december, 2022
Lyckad premiär för hybridmöte
18 november, 2022
De största kriminella hoten…..
12 oktober, 2022
Välbesökta frukostmöten i Linköping och Norrköping
31 augusti, 2022
Nu bygger vi det framtida Norrköping
24 augusti, 2022
Tema terror – hotet mot demokratin
16 juni, 2022
Tema Hållbarhetsarbete på Skyline
20 april, 2022
En fackkunnig energiminister framträdde på LINK Business Center
Nyhetsarkiv