Carl Selling

PR-konsult
Carl Selling

Jobbar gärna med: varumärke, värderingar och positionering. Är en driven copy och strateg. Med spaning, goda samhällskontakter och omvärldsbevakning har han koll på trender och förändringar som påverkar. Ser till att strategiskt tänkande vävs in i kommunikations- och aktivitetsplaner. Gillar att aktivt sätta nyheter och ladda varumärken. Förändringsarbete kräver kommunikation, en fast hand och uthållighet. Han är en duktig utbildare och mediecoach.

Bakgrund: Arbetslivserfarenhet från mediehus, kommun och affärsverk. Tidigare skrivande och fotograferande journalist inom politik, näringsliv och arbetsmarknad. Har en fil.kand-examen i kommunikationsvetenskap och statskunskap med fortsättning i företagsekonomi, affärsutveckling och marknadsföring. Ledarskap i arbetet och på fritiden intresserar och engagerar. Har examen i högre ledarskap från Uppsala Universitet.

Anställd på Erichs sedan: 2014

Efter jobbet: Löpning, snickarhammare eller spade under sommarhalvåret. Under vinterhalvåret blir det skidor, kanske en bra film eller god bok framför en knastrande brasa. Aktiviteter med familjen kommer naturligtvis i första hand.

Tel: 0733-52 09 08

 

Aktuellt

26 juni, 2019
Landsomfattande enkätundersökning genomförd
EU-parlamentariker utfrågade
15 maj, 2019
Talman Andreas Norlén på besök
27 februari, 2019
Intressanta möten i början av året
8 januari, 2019
Frukostmöte På Scen 18 december
Frukostmöte Skyline 17 december
28 november, 2018
Frukostmöte med klimatförändringen i fokus
Nyhetsarkiv