Håkan Gunnarsson

Vd och PR-konsult
portrŠtt Erichs communication

Jobbar gärna med: Håkan brinner för strategiskt tänkande som vävs in i en handlingsinriktad kommunikationsplan. Med erfarenhet från förändringsarbete ser han gärna att uppdraget rymmer en utmaning att lyfta på alla stenar innan arbetet är slutfört. Arbetar också gärna med samhällskontakter, Investor Relations och årsredovisningar. Ofta anlitad som moderator där han är idégivare och genomför utfrågningar av beslutsfattare på minister-, verkschefs- och börsbolagschefsnivå. Skräddarsyr och genomför mediaträning i hur man på ett bra sätt för fram sitt budskap i media och inför större grupper.

Bakgrund: Har under många år arbetat med ekonomi, kommunikation, administration och projektledning i ledande befattningar. Arbetslivserfarenheten sträcker sig från kommun och landsting till företag i Sverige och USA. I sin roll som CFO på ett börsnoterat företag ansvarig för Investor relations och hade täta kontakter med börsen, aktieägare och media. I bagaget finns en examen som förvaltningssocionom samt universitetsstudier i Sverige och USA i bland annat marknadsföring, statskunskap, juridik, ekonomi och språk.

Anställd på Erichs sedan: 2006

Efter jobbet: är det fullt upp med hus och familj. Intressen som en dag ska odlas mera aktivt igen är foto, gitarr, dans och att åka och titta på hus och annat vackert. På måstelistan står däremot den gamla M.G:n från 1938 och skidsemestern i fjällen – den bästa veckan på året!

Tel: 0705-378891, hakan@erichs.se

Aktuellt

26 juni, 2019
Landsomfattande enkätundersökning genomförd
EU-parlamentariker utfrågade
15 maj, 2019
Talman Andreas Norlén på besök
27 februari, 2019
Intressanta möten i början av året
8 januari, 2019
Frukostmöte På Scen 18 december
Frukostmöte Skyline 17 december
28 november, 2018
Frukostmöte med klimatförändringen i fokus
Nyhetsarkiv