Håkan Gunnarsson

Vd och PR-konsult
portrŠtt Erichs communication

Jobbar gärna med: Håkan brinner för strategiskt tänkande som vävs in i en handlingsinriktad kommunikationsplan. Med erfarenhet från förändringsarbete ser han gärna att uppdraget rymmer en utmaning att lyfta på alla stenar innan arbetet är slutfört. Arbetar också gärna med samhällskontakter, Investor Relations och årsredovisningar. Ofta anlitad som moderator där han är idégivare och genomför utfrågningar av beslutsfattare på minister-, verkschefs- och börsbolagschefsnivå. Skräddarsyr och genomför mediaträning i hur man på ett bra sätt för fram sitt budskap i media och inför större grupper.

Bakgrund: Har under många år arbetat med ekonomi, kommunikation, administration och projektledning i ledande befattningar. Arbetslivserfarenheten sträcker sig från kommun och landsting till företag i Sverige och USA. I sin roll som CFO på ett börsnoterat företag ansvarig för Investor relations och hade täta kontakter med börsen, aktieägare och media. I bagaget finns en examen som förvaltningssocionom samt universitetsstudier i Sverige och USA i bland annat marknadsföring, statskunskap, juridik, ekonomi och språk.

Anställd på Erichs sedan: 2006

Efter jobbet: är det fullt upp med hus och familj. Intressen som en dag ska odlas mera aktivt igen är foto, gitarr, dans och att åka och titta på hus och annat vackert. På måstelistan står däremot den gamla M.G:n från 1938 och skidsemestern i fjällen – den bästa veckan på året!

Tel: 0705-378891, hakan@erichs.se

Aktuellt

28 november, 2018
Frukostmöte med klimatförändringen i fokus
29 oktober, 2018
Besök av Kanadas ambassadör
8 oktober, 2018
Mediaträning förbereds
28 september, 2018
Stay active – så blir du framgångsrik på Instagram, del 3
Överbefälhavaren talade på frukostmöte
Erichs genomfört ännu en enkätundersökning
Fullsatta lunchmöten
Nyhetsarkiv