Våra tjänster:
Moderator
& samtals­ledare

Proffs på att moderera debatter, konferenser, seminarier och workshops

Behöver ni hjälp med att leda ett seminarium? Det är inte alltid lätt att själv leda och moderera talare och publik, särskilt om tiden för förberedelser är knapp.

Håkan Gunnarsson har lång erfarenhet av idéarbete inför arrangerande av  frukost- och lunchmöten, debatter, olika event eller kundträffar. Som moderator är han alltid väl påläst om ämnet som avhandlas. Håkan tillför utifrånperspektiv och ställer de där ”besvärliga”, intressanta och lite mera djuplodande frågorna. Bland sina uppdrag ingår också att samtalsleda grupper av förvaltningschefer och företagsledningar.

Bland uppdragen
märks seminarier

Uppdragsgivare är företag, kommuner, statliga verk och politiska partier och bland uppdragen märks seminarier under Almedalsveckan och de återkommande chefsnätverken ”Frukostmöte Skyline i Linköping” och ”Frukostmöte På Scen i Norrköping”.

Exempel på talare och grupper Håkan mött och modererat: Stats- och fackministrar, partiledare, utländska ambassadörer, unga startups- och eldsjälar, entreprenörer, börsbolags-vd:ar, riksbankschefer, forskare samt klimat-, terror- och ekonomisakkunniga och ledningsgrupper.