Om oss:
PR-byrå i
Östergötland

Kundnytta skapas med lyhördhet till kundernas behov och anpassade åtgärder utifrån kundens resurser att långsiktigt genomföra dem.

Under min, Håkan Gunnarssons, tid som vd har jag haft förmånen att få arbeta med många begåvade medarbetare och underkonsulter. Idag arbetar jag främst själv och engagerar underkonsulter vid behov. Stor vikt läggs vid nyhetsbevakning och att vara väl påläst inför uppdrag.

Håkan Gunnarssons liv före byrån:

Arbetat med ekonomi, program-varuutveckling, personalfrågor, fastighetsförvaltning, projektledning och med affärsutveckling i ledande befattningar i en mängd olika branscher. Arbetslivserfarenheten sträcker sig från kommun och landsting till företag i Sverige och USA. I sin roll som CFO på ett börsnoterat företag ansvarade han för Investor relations inklusive kapitalanskaffning och hade täta kontakter med börsen, aktieägare och media. I bagaget finns en examen som förvaltningssocionom samt universitetsstudier i Sverige och USA i bland annat marknadsföring, statskunskap, juridik, ekonomi och språk.

Livet utanför byrån:

Håkan Gunnarsson har ett stort intresse för samhällsfrågor och näringsliv. Privat är det fullt upp med hus, familj och vänner. Intressen som en dag ska odlas mera aktivt igen är foto, gitarr, dans och att njuta av det sköna om det så är en konstutställning, vackra hus eller naturen. På måstelistan står den gamla M.G-sportbilen från 1938 och skidsemestern i fjällen – den bästa veckan på året!