Det här är den nya gästbloggaren

Hej kära läsare!

Det här blir ett lite självcentrerat blogginlägg, då det bara kommer att handla om mig.

Jag heter Johanna Järvstråt och är en 22 år gammal nyexaminerad kommunikatör från Högskolan i Jönköping, där jag läste Medie- och kommunikationsvetenskap med inriktning på PR och marknadskommunikation. Under mina studier har jag bland annat arbetat med att skriva debattartiklar och pressreleaser. Men självklart är jag inte bara min sysselsättning – även om den är en stor del av vem jag är.

Till vardags är jag en ödmjuk, men bestämd, tjej med glimten i ögat. Jag har en förkärlek till mode och bildredigering, vilket också har satt sin prägel på min fritid som jag ägnar åt att styla och fotografera mina vänner. Gör jag inte det hittar ni mig framför en bra film eller på uteserveringen med en kopp cappuccino.

Just nu kommer ni dock hitta mig här, på PR-bloggen, men också hos Erichs där jag praktiserar. Jag älskar att skriva och min förhoppning är att ni också kommer att gilla det jag skriver – alltid med den där glimten i ögat.

/Johanna Järvstråt